Mozgásfejlesztő terem megáldása

A Pannonia Sacra Katolikus Általános Iskola ebben a tanévben ünnepli fennállásának 30. évfordulóját.  Az ünnepi év kiemelt eseménye volt, az iskola alagsorában elkészült mozgásfejlesztő termeinek ünnepélyes átadása június 4-én. A harmadik évfolyamos diákok  ünnepséget megnyitó harangjátéka után Dóra Zoltán igazgató úr köszöntötte  Gyetván Gábor főigazgató atyát és megköszönte támogatását, amely lehetővé tette a termek kialakítását és berendezését. Megköszönte az iskolát támogató BKI Alapítványnak a termek különleges felszereléséhez nyújtott támogatást, majd felkérte Főigazgató atyát a termek falára kerülő korondi keresztek és a termek megszentelésére.

Gábor atya köszöntötte az ünneplőket, méltatta a hangjátékot, meg is ajándékozta az előadókat. Elismerően szólt az elvégzett munkálatokról. Kiemelte, hogy a termek új lehetőségeket teremtenek a mozgáskultúra fejlesztésben és az edzettségi állapot növelésében. Ehhez a munkához sok sikert kívánt a tanároknak és kitartást a diákoknak.  A termeket  megszentelte és a szalagok átvágásával átadta a termeket a diákság részére.

A június 4-i teremátadásról készült képes beszámoló az alábbi linken érhető el: https://youtu.be/xOT5oTe8eLQ

ELÉRHETŐSÉGEINK
Cim: 1071 Budapest, Damjanich u. 48.
Központi telefonszám: +36 1 453 27 23
E-mail: ekif@ekif-bp.hua

HIVATALI ADATOK
Fenntartó azonosító: 11018040
Adószám: 18611674-1-42
KSH számjel: 18611674-9491-552-01

Magyar Kurír hírei
KaPI hírei
Napi evangélium
  • 2021. július 25. – Évközi 17. vasárnap (Jn 6,1-15)

    Abban az időben: Jézus átment a Galileai-tengernek, vagyis Tibériás-tavának a túlsó partjára. Nagy tömeg követte, mert látták a csodajeleket, amelyeket a betegeken végbevitt. Jézus fölment egy hegyre, és ott leült tanítványaival. Közel volt a Húsvét, a zsidók ünnepe. Amikor Jézus fölemelte szemét, és látta, hogy nagy tömeg jön felé, így szólt Fülöphöz: „Honnan vegyünk kenyeret, hogy legyen mit enniük?” Ezt pedig azért […]