60 éves intézményi évforduló a Salkaháziban

2019. november 26-án délután a Salkaházi Sára Katolikus Iskola meghívta régi kollégáit, aki a Száraznád iskolában tanított, dolgozott az intézmény 60 éves fennállásának alkalmából megrendezésre kerülő összejövetelére. Kötetlen beszélgetésen keresztül idézték fel régi emlékeiket, tanítványaikat és az elmúlt 60 év tapasztalatait.

A fenntartó EKIF nevében Oláh Gábor Péter tanügyi igazgató köszöntötte a megjelent kollégákat, aki elmondta, hogy “Az Egyház a katolikus iskola működésével elkötelezetten törekszik az embert teljes mivoltában alakítani, hogy ellássa az összes emberi érték teljességével, és így Krisztussal egységbe kapcsolja…”. Kijelentette továbbá azt is, hogy “Büszkék vagyunk mindazokra az eredményekre, látható és láthatatlan sikerekre, amelyek az intézményben az elmúlt 60 év alatt születtek… Szándékunkban áll jó pásztorként fenntartani és fejleszteni a Salkaházi iskolánkat, hogy mindenki, aki itt él és dolgozik, nevel és oktat, nevelődik és növelődik, otthonosabban és komfortosabban élhesse meg hivatását és tehesse mindezt a Salkaháziban.”

A képeket az iskola egykori tanára, az EKIF jelenlegi munkatársa, Illés Erika készítette.

 

 

 

ELÉRHETŐSÉGEINK
Cim: 1035 Budapest, Kórház u. 37.
Központi telefonszám: +36 1 453 27 23
E-mail: ekif@ekif-bp.hua

HIVATALI ADATOK
Fenntartó azonosító: 11018040
Adószám: 18611674-1-41
KSH számjel: 18611674-9491-552-01

Magyar Kurír hírei
KaPI hírei
Napi evangélium
  • 2020. április 8. – Nagyszerda (Mt 26,14-25)

    A betániai vacsora után a tizenkettő közül az egyik, akit karióti Júdásnak hívtak, elment a főpapokhoz és megkérdezte tőlük: „Mit adtok nekem, ha kezetekbe juttatom Jézust?” Azok harminc ezüstöt ígértek neki. Ettől kezdve csak a kedvező alkalmat kereste, hogy kiszolgáltassa őt nekik. A kovásztalan kenyér ünnepének első napján a tanítványok ezzel a kérdéssel fordultak Jézushoz: „Hol készítsük el neked a húsvéti […]