Ünnepi megemlékezés a 301-es parcellánál - Pannonia Sacra

A Pannonia Sacra Katolikus Általános Iskola diákjai rendkívül színvonalas, az érzelmekre és észre is ható ünnepi műsort adtak elő a 301-es parcellánál.  A darabot írta és rendezte: Märle Tamás és Schön Boglárka. A betanításban közreműködött: Blazsek Andrea és Fehér Noémi. A nyolcadikosok lekes és méltóságteljes előadása után a Szülők megköszönték a pedagógusoknak az igényes felkészítést. A műsor után osztályonként főhajtás és emlékezés következett a kivégzettek sírjainál. A lélekharang mellett Märle Tamás tanár úr rövid történelmi ismertetője után Tihanyi Péter atya közös imát vezetett és áldást mondott – a Katolikus Egyház  liturgiája szerint. 

Az ünnepi műsor 25 perces felvétele itt tekinthető meg:  https://youtu.be/LMMzdoyuJcQ

 Az iskolai fényképalbumban megtalálhatóak a műsorról készül képek: http://www.pannoniasacra.hu/index.php?view=category&catid=896&option=com_joomgallery&Itemid=491

Büszkeség töltötte el az iskolát fenntartó EKIF képviselőjét is, látva és hallva a műsort, a diákok  szép énekét és érdeklődő figyelmét a teljes megemlékezés alatt. Gratulálunk minden Szervezőnek és köszönetet mondunk Dóra Zoltán igazgató úrnak!

A zenés színdarabot október 24-én is előadták a diákok a Háló Közösségi és Kulturális Központban.